Autoskade

  1. Forside
  2. Autoskade

Har du fået en autoskade i form af buler, ridser, rust eller gladskade? Hos Top Auto er ingen bilskade for lille eller for stor. Vi udbedre alle typer af skader på din bil. Du får stillet en gratis lånebil stillet til rådighed, mens vi arbejder på at få din bil sikkert og hurtigt kørende igen. Besøg vores skadecenter og hør nærmere om hvad vi kan gøre for dig.

AUTOSKADECENTER OG PLADEVÆRKSTED

Har du en autoskade, så besøg vores autoværksted hvor vi udfører alle typer af pladearbejde og karosseriarbejde. Vi udbedre og reparerer alle typer af autoskader, herunder skader, der er omfattet af bilens forsikring. Vi foretager udbedringer af bilmærker og bilmodeller. Hos Top Auto deltager vi løbende i relevante kurser, så vi hele tiden har den fornødne ekspertise samt tekniske kompetencer, så du får det bedste resultat. Vi står klar til at hjælpe dig, hvis uheldet skulle være ude.

professionelt autoværksted

På vores værksted er vi specialister i at reparere alle former for trafikskader. Vi ved hvad der kan rettes og hvordan du får det bedste og sikreste resultat. Du kan altid være sikker på, at vi bruger originale reservedele og udfører pladearbejde samt karosseriarbejde efter branchens foreskrifter og standarder.

GRATIS LÅNEBIL

Når du vælger Top Autoservice til at udbedre bilens skader, stiller vi en lånebil til rådighed, helt gratis. Du får inkl. 100 km. pr. dag. Dette er inkl. forsikring samt vægtafgift. Du betaler kun for den mængde brændstof, som du anvender i låneperioden. Ring til os og hør nærmere om dine muligheder.

Hør nærmere

Kontakt os og hør nærmere om hvad vi kan gøre for dig og din bil. Du er også velkommen til at indhente en pris på en reparation

VED FORSIKRINGSSKADE BESTEMMER DU VÆRKSTEDET

Forsikringsselskaber har ofte et selvvalgt autoværksted tilknyttet og det er desværre et udbredt misforståelse, at du ikke selv må vælge værksted i forbindelse med en forsikringsrelateret skade. Når du selv bestemmer værkstedet, undgår du at ende hos et værksted, der ikke er kvalificeret til at udføre udbederingen eller lider af manglende kompetancer. Hos top Autoservice er din bil er i trygge hænder og vi kan hjælpe dig med:

  • Alle former for forsikringsskader
  • Mekanisk reparation
  • Reparation af skader forårsaget af rust
  • Udbedring af buler i bilen
  • Autolakering og lakskader
  • Udskiftning af ruder
  • reparation af karrosseri

Hos Top Autoservice har du garanti for, at vores arbejde overholder de respektive bilproducenters processer og vejledninger.

UDBEDRING AF FORSIKRINGSSKADE

Hos Top Autoservice er vi godkendte af alle forsikringsselskaber i Danmark. I tilfælde af at din bil bliver skadet skal du blot kontakte os på telefon 36 77 33 31. Du skal blot indmelde skaden, til dit forsikringsselskab og herefter kan du køre bilen til vores værksted, hvor skaderne bliver grundigt kontrolleret og gennemgået. Vi sørger for at skaderne efterfølgende bliver takseret af forsikringsselskabet, således at skaderne bliver dækket af forsikringsselskabet.

Afhængig af skadernes omfang, vil skaderne ofte kunne klares via fototaksering, derved går det hurtigere med både at få skaden vurderet og få den udbedret på vores pladeværksted.

Sammen med dig planlægger vi en dato for reparationen, der gennemføres til den fastlagte tid. Har du brug for en lånebil, så får du denne stilet til rådighed, når du aflevere din bil til reparation. Vi sørger for at du under hele reparationsforløbet holdes du orienteret omkring udbedringen af dit køretøj.

Når udbedringer tilendebragt, udleveres bilen til dig og herefter afsluttes sagen med dit forsikringsselskabet.

KONTAKT OS & HØR NÆRMERE

Har du brug for at få udbedret en bilskade og ønsker du at vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig? Så er du velkommen til at kontakte vores os på tlf nr. 36 77 33 31 eller via vores formular. Vi står klar til at tage i mod din henvendelse og svare alle dine spørgsmål. Du er også velkommen til at høre nærmere om lånebil i forbindelse med reparationsperioden.

Hos Top Autoservice er vi professionelle – vi stræber altid på at levere kvalitet og arbejdet er ikke færdigt før du er tilfreds.

ER DER ANDET, DU GERNE VIL VIDE?

Ring til os

26179667

Vi svarer gerne på alle dine spørgsmål

Automekaniker der står med en svensknøgle og venter på at reparere aircondition

Har din bil fået en skade?

Top Auto skadecenter hjælper dig gennem hele skadesforløbet og får dig hurtig kørende igen.

 

Autoskade