Dækskift

 1. Forside
 2. Dækskift
Få dækskift hos Top Auto. Skal du have skiftet bilens dæk mellem vinterdæk og sommerdæk eller omvendt, så er vi det rette sted. Vi udskifter dæk og fælge på alle biltyper og modeller og vi tilstræber os altid på, at yde høj service og kvalitet til en lav pris. Besøg vores autoværksted i Hvidovre. Vi får dig kørende igen, hurtigt og billigt.

HURTIGT DÆKSKIFT, MENS DU VENTER

Slip for besværet med at få snavs på tøjet og beskidte hænder. Gør brug af vores vores billige dækservice og få professionelle til at udskifte dine dæk. Så er du sikret at dækkene er ordentlig monteret og at de passer perfekt til fælgene.Vi sørger for at kontrollerer at dæktryk, mønsterdybden og evt. slidtage af dækket, inden dækkene påmonteres hjulet. Ydermere sørger vi for at afbalancere hjulet gratis når du får dækskifte hos Top Auto. Har du ikke egne dæk, kan vi tilbyde dig billige brugte dæk, der passer til lige netop din bil.

DÆKSkifte HURTIGT OG BILLIGT

Hvad enten du have nye dæk på dine fælge eller skal have skiftet fra vinterdæk til sommerdæk eller omvendt – så får vi det gjort hurtigt, billigt og professionelt. Vi afmonterer de gamle dæk og monterer de nye på fælgerne, herefter afbalancerer vi hjulene. Afslutningsvis påmonteres hjulene på bilen.

DÆKSKIFT 595 kr.

Inkl. kontrol & afbalancering

 

Prisen er for 4 dæk og gælder alle dækstørrelse op til og med 14″

AFBALANCERING AF DÆK

Hvis du oplever at rattet ryster når du kører over en bestemt hastighed, så kan dette være tegn på at dine dæk ikke er afbalanceret korrekt eller er ude af balance. Det anbefales at du får foretaget periodevis afbalancering af dæk, for derved sikre du dig:

 • Ligelig fordeling af dæk-slidtage.
 • Øgede stabilitet af bilens vejgreb samt køreegenskaber.
 • Øgede levetiden på dæk.
 • Forøgelse af brandstofseffektiviteten.
 • Færre rystelser, herunder ophængsdele samt ratedele.

Hos Top Auto får du afbalanceret dine dæk gratis når du får skiftet dine dæk hos os. Vi sørger for korrekt afbalancering af dine dæk, derved får du en mere komfortable kørsel.

hvornår er det nødvendigt med dækskifte

Der er flere årsager til, hvornår der er behov for at skifte dæk og hjul på bilen. Behovet for dækskifte er primært nødvendigt når man skifter mellem vinterdæk og sommerdæk. Det kan dog også være nødvendigt ved en punktering eller når dækkene er slidte.
Det er vigtigt få dine dæk udskiftet når de er slidte eller møre og her er det nødvendigt at foretage montering af nye dæk på fælge. I følge loven skal dine dæk have et dækmønster på mindst 1,6 mm. Vi anbefaler dog, at du får dem skiftet, når mønsterdybden er på 3 mm. Dette anfalder FDM også.

FORLÆNG LEVETIDEN PÅ DINE BILDÆK

Der er ingen bildæk der holder for evigt, men med nogle få trin vil du kunne forlænge dækkenes holdbarhed, øge bilens driftsikkerhed, spare penge på potentielle matrialeudgifter samt øge brandstofseffektiviten. Det er derfor vigtigt inddrage dækkene i den regelmæssige tilsyn og vedligeholdelsesrutine. Sørg derfor for følgende:

 • Kontrollere dæktrykket hver måned og sørg for at lufttrykket svare til dækproducentens anbefaling. Ujævnt tryk nedsætter køretøjet køreegenskaber.
 • Tjek dækmønsteret, hvis du oplever at slidtagemønsteret er ujævnt fordelt kan dette være tegn på ubalanceret hjul eller defekt støddæmper.
 • De hjul der trækker bilen, bliver slidt hurtigere ned end de to øvrige. Byt om på baghjul og forhjul, evt i forbindelse med skift til til vinterdæk eller sommerdæk. Så slides dækkene jævnt og ligeligt.
 • Kontrollere at dækkene er monteret efter kørselsretningen, der er angivet på siden af dækket.
 • Kør jævnt og undgå katestrofeopbremsninger samt udskridninger, da disse forkorter dækkenes levetiden.

Når du besøger vores autoværksted, sørger vi for at du får den de fornødne råd og vejledning, der sikre at dækkene får længst mulig levetid.

ER DER ANDET, DU GERNE VIL VIDE?

Ring til os

26179667

Vi svarer gerne på alle dine spørgsmål

Automekaniker der står med en svensknøgle og venter på at reparere aircondition

Dækskift til lav pris

Hvad enten om du skal have skiftet til sommerdæk, vinterdæk eller helårsdæk, så får du hurtig og billigt dækservice hos Top Autoservice.

hjulskift og dækskift til lave priser hos top autoservice