Serviceeftersyn

  1. Forside
  2. Serviceeftersyn

Serviceeftersyn er vigtigt, for køretøjets driftsikkerhed. Bilens alder samt kørselsmønster er med til at afgøre, hvilket eftersyn bilen har brug for og hvor ofte. Er bilen omfattet af garantien, er det altafgørende, at du følger producentens krav, hvis du ønsker at opretholde garantien. Vi tilbyder service til både nye og ældre biler.

Serviceeftersyn forebygger dyre reparationer

Serviceeftersyn er gennemgang af alle bilens vitale dele. Når du får foretaget regelmæssig gennemgang af din bil, forebygger du potentielle skader og dyre reparationer af bilen. Du sikre at bilen er driftsikker og køre problemfrit. Omfanget af eftersynet, afhænger hovedsageligt af bilens alder, bilproducentens foreskrifter og anbefalinger, men også af dit individuelle kørselsmønster.

Hos Top Auto udføre vi en grundig kontrol af alle bilens vigtigste komponenter, så du trygt og problemfrit kan køre i din bil. Det anbefales at man som bilejer får foretaget regelmæssig service på bilen. Derved reducere du bilens værdinedsættelse og samtidig øger du bilens levetid.

LAV PRIS PÅ SERVICEEFTERSYN AF DIN BIL

Uanset hvad du skal have lavet på din bil, får du det bedste tilbud hos Top Auto. Dette vil vi gerne garantere dig. Såfremt du kommer med et skriftligt tilbud fra et autoværksted, der er bedre end vores pris, så matcher vi den.

Såfremt vi undervejs i serviceeftersynet opdager fejl eller mangler, der bør repareres eller udskiftes på din bil, så kontakter vi dig, før vi går i gang med reparationen. Derved holdes du underettet, således at du kender pris og reparationsomfanget. Du kan herefter vurdere og om vi skal gennemføre udbedringen. Ring til os hvis du vil høre nærmere.

Service af bil – udenfor fabriksgarantien

Denne type af bilservice egner sig udelukkende til biler, der er + 8 år gammel og dermed ikke længere er omfattet af fabriksgarantien. Hos Top Autoservice anbefaler vi dog, at holde bilen fortsat holdes i forsvarligt stand. Det er den bedste måde at holde din bil velkørende og problemfri på. Det er som regel væsentlig billigere at forebygge skader end at reparere dem. Det kan derfor betale få udført service på bilen også selvom den er af ældre dato.

Er din bil stadig i garantiperioden, bør du vælge “service efter servicebogen” i menuen ovenfor. Her foretages alt kontrol efter bilfabrikkens forskrifter og du beholder dermed din fabriksgaranti.

Serviceeftersyn af nyere bil

Er din bil under 8 år gammel og dermed omfattet af fabriksgarantien, så kan du med stor fordel bytte dig af vores serviceeftersyn premium. Vi benytter et tjekskema fra din bilproducent og vi følger deres anvisninger og vejledninger fra punkt til prik. Dette betyder, at din bil bliver kontrolleret på præcis samme kvalitetsniveau som et mærkeværksted, men til en væsentligere lavere pris.

Prisen på serviceeftersyn jvf. bilproducentens servicebog variere og afhænger af bilmærke, bilmodel, årgang og antallet af kørte km. Bilernes konstruktion er forskellige. Det kan eksempelvis tage længere tid at udskifte et oliefilter på én bil i forhold til en anden.

DU får STEMPEL I SERVICEHÅNDBOGEN

Såfremt din bil fortsat er omfattet af garantien, er det et krav at du får gennemgået de punkter, som er angivet i  bilens servicehåndbogen. Såfremt der ikke længere er garanti bilen, Anbefaler vi hos Top Auto, at du fortsat overholder køretøjets serviceinterval, både for egen sikkerhed  og for at opfange potentielle problemer rettidigt. Dette er også med til reducere bilens værdinedsættelse, således at du opnår en højere gensalgsværdi.
Hos Top Auto udfører vi mange obligatoriske serviceeftersyn. Vi følger altid de forskrifter og anvisninger bilproducenten har udformede til præcis din bil. Herudover anvender vi kun godkendte reservedele af høj kvalitet. Dette indebære, at din bils fabriksgaranti opretholdes. Hos Top Auto holder vi os løbende opdaterede både med hensyn til efteruddannelse og teknisk udstyr, således at vi kan servicere og efterkomme de høje kvalitetskrav vi stiller os selv.

ER DER ANDET, DU GERNE VIL VIDE?

Ring til os

26179667

Vi svarer gerne på alle dine spørgsmål

Automekaniker der står med en svensknøgle og venter på at reparere aircondition